Cedicí a pasírovací plátno
Popis
Vhodné pro cezení, k pasírování ovoce a zeleniny nebo při vaření knedlíků. Nenahraditelná pomůcka v profesionální gastronomii, ale i domácí kuchyni. Vynikající pomocník při přípravě tradičních českých pokrmů, při výrobě domácích marmelád, sirupů, ovocných a bylinných likérů nebo domácího přepuštěného másla ghee.
Rozměry: 65 cm x 65 cm
Profesionální kvalita. Určeno pro vícenásobné použití.
Řídce tkané lněné plátno. Len je pro tento účel ideálním materiálem, Je mimořádně pevný a odolný, nepouští vlákno a nevypírá se. Snadno se pere a rychle schne. Textilní materiál s velmi dobrou rezistencí plísním a bakteriálnímu znečištění.
Struktura a kvalita tkaniny je identická s výrobkem: Sýrařské plátno.
Český výrobek. 100% len. Tkanina vyrobená v ČR. Velmi kvalitní textilní materiál s vysokou odolností.
Při výrobě použity výhradně přírodní a biologicky rozložitelné materiály (tkanina, nitě). Doporučujeme používat šetrné prací prostředky (ekologické na bázi mýdla).
Více informací o správné péči a údržbě lněného textilu naleznete zde.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.